Auto reinigen

auto reinigen

Mijn auto was nu eigenlijk echt wel zeer vuil geworden, ook al had ik hem niet zo vaak gebruikt. Ik vermoed dat dit kwam door heel wat zand en stof dat rondvloog. Toch zag ik het niet echt zitten om hem zelf af te wassen, hiervoor was ik eigenlijk wat te lui geworden. Bovendien was het ook gewoonweg zeer druk op het werk. Daarom ging ik op zoek naar een carwash in de buurt om mijn auto te laten reinigen. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op de website van deze carwash. Mijn ervaring deel ik graag met jullie hieronder.

auto reinigen

Hoe was mijn ervaring met deze carwash?

Toen ik de website van de carwash bekeek, zag ik meteen hoeveel het zou kosten om mijn auto te reinigen. Er zijn verschillende opties waarvoor je kan kiezen, maar er wordt heel transparant mee omgegaan. Ik vond de website dus zeer helder en duidelijk. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je ook eenvoudig contact opnemen met de eigenaars door hen op te bellen, of te mailen of door een contactformulier in te vullen. Ikzelf heb dit nu niet gedaan, aangezien het voor mij eigenlijk vrij duidelijk was, maar ik kan me voorstellen dat anderen dit misschien wel graag zouden doen.

auto reinigen

Ik ben meteen naar de carwash gegaan om mijn auto te reinigen. Ik had geluk dat het vrijwel meteen aan mij was. Het personeel waaraan ik betaalde was zeer vriendelijk. Bovendien was ik zeer tevreden over het eindresultaat. Mijn wagen zag er zeer proper en verzorgd uit na het reinigen van mijn auto. Ik had eigenlijk helemaal niets aan te merken op het bedrijf en zijn werknemers. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze carwash en raad deze dan ook graag aan aan anderen!