Brandwerende kast aangschaft

opslag

inpandig-opslagEen tijdje geleden heeft er een incident plaats gevonden bij mij op het werk. Doordat iemand niet goed had opgelet waren er twee goedjes te dicht bij elkaar in de buurt neergezet wat uiteindelijk tot een kleine brand heeft geleid. Gelukkig waren mijn collega’s alert en is de brand snel geblust.

Veiligheid

Volgens de brandweer moesten de vloeistoffen in een brandwerende kast staan.  Op deze manier zou de veiligheid voor het personeel gegarandeerd worden. Omdat mijn werkgever hier zo van geschrokken was heeft hij gezocht naar een oplossing.

Mijn werkgever heeft aan mij gevraagd of ik wilde helpen met het zoeken van een brandwerende kast. Eigenlijk had ik dit ook nog nooit gedaan, maar na goed gezocht te hebben via het internet had ik een bedrijf gevonden. Voor de kast is mijn werkgever helemaal naar het kantoor van dat bedrijf gegaan, omdat hij zo kon achterhalen of dit wel echt veilig was.

Hij vertelde mij dat hij overtuigd was en daarom heeft hij een brandwerende kast aangeschaft. De vloeistoffen hebben wij direct in de kast geplaatst.

Er zijn nog een aantal andere maatregelen getroffen, maar zo weten wij wel zeker dat de werkvloer veilig is!