Cursus omgaan met stress en werkdruk


Leerproces omgaan met stress en werkdruk

Stress op de werkvloer is een probleem waar veel mensen mee worstelen, je zult uiteindelijk zelf merken dat dit ook een negatief effect heeft op je prestaties die je levert ook zal je mentale fitheid achteruit gaan wat direct gevolgen heeft voor je fysieke fitheid. Het is dan ook echt van belang om met een plan te komen hoe je met je stress om moet gaan op de werkvloer en dagelijks leven, maar wees niet getreurd als je geen enkel idee hebt hoe je dit probleem gaat oplossen.

Want wij als bedrijf hebben een succesvolle stress-cursus ontworpen waarbij met behulp van een speciaal schema we ervoor zorgen dat je stress stap voor stap gaat afnemen en uiteindelijk verdwijnt voor altijd. Dus ben je geinteresseerd geraakt om een cursus te volgen hoe je omgaat met stress en werkdruk? Meld je dan nu aan via onze website of maak een telefonische afspraak met een van onze medewerkers!

Oorzaken stress en werkdruk

Er zijn veel factoren die mee spelen om stress en werkdruk te krijgen of nog erger zelfs: een burnout, maar de meeste oorzaken waardoor je veel stress krijgt of hoge werkdruk komen door:

  1. Deadlines op werkvloer
  2. Medewerkers die teveel uren maken
  3. Onduidelijke communicatie

Dit zijn paar oorzaken die vaak voorkomen, maar in onze cursus voor stress en werkdruk gaan we hier uitgebreid naar kijken en behandelen we elke specifieke oorzaak. Dus ben je toch geïnteresseerd geraakt? meld je dan nu aan voor onze cursus voor stress en werkdruk!