4 Blog en Gids

Dankzij effectieve afvaltips van Slinc. ben ik gemotiveerd om slank te blijven!

Door een ziekte ben ik de laatste jaren helaas wat kilootjes aangekomen, dus daarom ging ik op zoek naar effectieve afvaltips. Deze heb ik gevonden bij een afvalcoach van Slinc. Ik heb hier en daar op eigen houtje al heel wat diëten geprobeerd, maar niks hielp echt op de lange termijn. Sinds ik met Slinc. bezig ben, zie ik eindelijk blijvend resultaat, dus ben ik enorm tevreden en gemotiveerd om door te blijven gaan!

Veranderende mind-set ten opzichte van afvallen

Dankzij de Slinc. coach ben ik anders tegen mijn lichaam en afvallen gaan kijken en zie ik diëten niet meer als een restrictie voor mezelf, maar juist als een manier om gezond te leven. Ik was namelijk een echte troost-eter en greep altijd naar (ongezond) eten als ik me psychisch niet goed voelde. Toen ik daarnaast ook nog eens ziek werd en daardoor ook wat dikker begon te worden, kwam ik binnen no-time 20 kilo aan. Door Slinc. heb ik mijn verstoorde relatie met eten aangepakt en heb ik effectieve afvaltips gekregen. Ik ben al een aantal kilo’s kwijt en ben alleen maar gemotiveerder om nog meer af te vallen de komende tijd!

Reacties zijn gesloten.