4 Blog en Gids

De implementatie van ohsas 18001 certificering

Nederland-5-598-696-696-1Van mijn werkgever had ik de taak gekregen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat ons kon begeleiden met de implementatie ohsas 18001 certificering. Het was voor ons namelijk niet helemaal duidelijke hoe wij dit precies toe moesten passen op bepaalde facetten van het bedrijf waar ik werkzaam ben.

Hulp van de Arbode

Voor de hulp op het gebied van implementatie ohsas 18001 certificering hebben wij de hulp ingeschakeld van de Arbode. Het bedrijf begeleid andere bedrijven namelijk bij het implementeren en behalen van de ohsas 18001 certificering.

Tijdens de eerste afspraak met iemand van de Arbode hebben wij gekeken naar de huidige arbosystemen die worden gebruikt en hoe dit precies in zijn werk gaat. Er kwamen tijdens het gesprek al een aantal punten naar voren die konden worden gebruikt voor de implementatie van de systemen.

Uiteindelijk hebben wij samen met de Arbode een plan van aanpak bedacht dat kon worden gebruikt voor het implementeren van de nieuwe systemen en werkwijzen.

Op deze manier probeert het bedrijf het personeel zoveel mogelijk te ondersteunen met de gezondheid. Het is voor het personeel heel erg fijn, maar ook voor de werkgever.

De hulp van de Arbode was heel erg handig!

Reacties zijn gesloten.