Diepe krassen herstellen bij AAS Dagherstel

Diepe krassen herstellen

Met diepe krassen herstellen moet je niet te lang wachten. Bij diepe krassen is meestal ook de grondlak laag beschadigd. Dat kun je zien doordat er onder de buitenste laklaag een witte poederachtige laag tevoorschijn komt. Dat is de grondlak. Als je daar met een nagel overheen gaat merk je dat dat erg lastig gaat. Er is dan dus sprake van flinke schade. Toch zijn de kosten van diepe krassen herstellen bij AAS Dagherstel niet al te hoog. Als er geen deuk zit op de beschadigde plek kost dat € 175,00. Diepe krassen herstellen gaat bij AAS Dagherstel erg snel; het duurt maar een dag.

Diepe krassen herstellen

Plaatselijk overspuiten van de lak

Veel autobezitters denken dat voor het laten repareren van een diepe kras een groot deel van de auto moet worden overgespoten. Dat is niet zo. Als de kras niet langer is dan 20 centimeter en als er geen sprake is van een deuk kan er worden gewerkt met de spotrepair methode. Diepe krassen herstellen gebeurt dan met een minimum aan impact voor de auto. Eerst wordt de kras goed geschuurd, zodat de lak goed kan hechten. Daarna wordt het beschadigde gebied met grondlak behandeld. Als die droog is kan de kras worden gespoten met lak in de originele kleur van de auto. De behandeling is compleet als de beschadigde plek is opgepoetst.

Voorwaarden voor diepe krassen herstellen

Diepe krassen herstellen is vrijwel altijd mogelijk met de spotrepair methode. Alleen als er ook een deuk zit onder de beschadigde plek moet er voor een andere methode worden gekozen. Een andere beperking is dat de kras niet langer mag zijn dan circa 20 centimeter. Op de site van AAS Dagherstel kun je precies zien onder welke voorwaarde je kunt kiezen voor een reparatie op basis van spotrepair