Een hip geboortekaartje

Ik wil het met jullie hebben over het vinden van een leuk, uniek hip geboortekaartje. Toen ik zwanger was, wilde ik een leuk geboortekaartje vinden voor mijn (toen nog ongeboren) kindje. De geboortekaartjes die ik ontving van vrienden, buren en familie vond ik allemaal wat hetzelfde, dat wilde ik niet!

Zoek het online
Ik wilde iets anders als wat ik al van bekenden had gekregen, ik wilde een hip kaartje. Maar waar vond ik zoiets. Na enige speurwerk op internet vond ik diverse hippe geboortekaartjes bij een webshop. Omdat ik niet over een nacht ijs wilde gaan, heb ik nog even verder gezocht, maar ik bleef steeds terugkomen op het eerste kaartje wat ik gevonden had. Dat kaartje vond ik steeds toch net wat hipper dan andere kaartjes die ik zag. Mijn vriend vond het ook een hip en stoer kaartje. Dit laatste vond hij erg belangrijk, omdat wij wisten dat wij een zoon zouden krijgen. We hebben toen zelfs een geboortebord in dezelfde trend laten maken, zo paste alles mooi bij elkaar. Wij waren er klaar voor, de bevalling kon beginnen! Dus als je een uniek geboortekaartje zoekt (lief, stoer, hip of van een bepaald thema) dan kan je deze vast en zeker op internet vinden! Veel zoekplezier en een fijne zwangerschap nog.