4 Blog en Gids

Een meditatie oefening thuis uitvoeren?

Mediteren. Voor de een is het een geschenk om het lichaam tot rust te krijgen. Maar voor een ander is het wellicht iets wat nooit uitgevoerd gaat worden. Een meditatie oefening uitvoeren is dan wel iets wat je eens moet hebben gedaan wil je kunnen zeggen wat jouw ervaring is hierin. Het volgen van een geschikte oefening zorgt er wel voor dat je het allemaal een stuk beter en gemakkelijker uit kan voeren.

voorstel-banner-algemeen

Vanaf het moment dat ik een andere functie kreeg op het kantoor merkte ik ook meteen dat ik meer last had van stress. Hier baalde ik zo van aangezien ik begon te merken dat mijn glimlach steeds lager werd…. Uiteindelijk is het zover gekomen dat ik niet meer wist hoe dat ik het allemaal moest doen. Mijn stress niveau was een stuk groter geworden waar ik op gegeven moment last van kreeg. Ik heb er dan ook voor gekozen om te zoeken naar een oplossing hierin. Met het uitvoeren van meditatie kan ik er goed voor zorgen dat het lichaam en geest een stuk rustiger is geworden. Nu probeer ik dagelijks te mediteren om zo mijn lichaam rustig te houden.

Reacties zijn gesloten.