Een opticlimate aangeschaft!

Sinds dat ik mijn eigen kassen heb ben ik er dagelijks druk mee bezig. Nu dat ik een opticlimate heb gekocht scheelt het mij aardig wat werk. Hiermee kan je namelijk eenvoudig lucht creëren in de kassen zodat de planten voldoende frisse lucht krijgen. Voorheen kocht ik een standaard waaier die de gehele dag in de kassen aan het draaien was. In feite is dit niet een probleem. Wel als je erachter komt dat het bijna geen nut heeft!

Online gezocht

logo

Het belangrijkste van de kassen is om er goed voor te zorgen dat er een goede circulatie is qua luchtstroom. Hier dien je dan vervolgens rekening mee te houden zodat jij eenvoudig kan blijven kweken. Je kan er bijvoorbeeld  voor kiezen om de ramen open te zetten indien dit mogelijk is. Of een opticlimate aan te schaffen. Dit kan je simpel en snel bestellen op de website van de Hobbykweker. Hier vind je overigens meer om het kweken goed uit te blijven voeren. Ik raad je dan ook echt aan om eens op de website van dit bedrijf te kijken.