4 Blog en Gids

Een Parajumpers Winterjas voor Heren en Dames is een Aanrader

Het merk Parajumpers levert prachtige en functionele jassen voor volwassenen en kinderen. Zo verkopen ze bombers, leren jassen, parkas, puffer jassen en vesten. Een Parajumpers winterjas voor heren en dames is niet alleen mooi maar ook erg functioneel. Zo zijn ze gevuld met eendenveren die zorgen dat de warmte wordt vast gehouden, en dat de jas erg zacht en licht aanvoelt. De jassen worden dan ook vaak gebruikt in koude omgevingen zoals IJsland en Groenland. Dit is al een teken dat het met de kwaliteit van de jassen wel goed zit.

Geschiedenis van het merk

Massimo Rossetti is een Italiaanse topdesigner die het merk Parajumpers heeft opgericht. Hij raakte geïnspireerd door de reddingswerkers in Alaska die mensen in nood hielpen in barre omstandigheden, zoals extreme kou. Deze mensen werken bijvoorbeeld hoog in de bergen of diep onder water. Dit zie je ook terug in de jassen, zoals de vele zakken waar je materiaal in kunt opbergen, en de haken voor ziplinen en parachutespringen. Naast functionaliteit stralen de jassen ook comfort en luxe uit. De verhalen van de dragers worden door het merk ook vaak in beeld gebracht. Zoals sporters en mensen die werken in extreme weersomstandigheden vandaag de dag, de verhalen vertellen hoe de Parajumpers jassen hun bescherming bieden.

Het is het waard

Investeren in een Parajumpers winterjas voor heren, dames en kinderen is het zeker waard. De jassen bieden je warmte tijdens buitentemperaturen ver onder 0. De jassen zijn winddicht en houden regen buiten. Ieder seizoen levert het merk prachtige functionele jassen met modellen voor iedereen. Parajumpers staat voor extreem innovatieve buitenkleding. Ik zou zeggen, bekijk de nieuwste collectie om te kijken of er een jas voor jou bijzit. Ik zeg nogmaals, je zal er geen spijt van krijgen!

Reacties zijn gesloten.