Een persoonlijke wanddecoratie in jouw huis

Steeds meer huizen worden versierd met dierbare foto’s die de woonkamers opfleuren. Dit zorgt er voor dat jouw huis niet alleen kleurrijker, maar ook levendiger wordt. Veel van die foto’s zijn echter op klein formaat afgedrukt, vaak omdat een vergrote foto minder scherp wordt. Toch kun je bij Wikiprints jouw foto vergroten en af laten drukken zonder dat je kwaliteit inlevert.

A51P015_AA2_1-2-206x300

Vergroten foto tegen een lage prijs
Veel woonaccessoires die in een groter formaat te koop zijn, zijn onpersoonlijk omdat het vaak gaat om hele algemene afbeeldingen. Door een uitvergrote afbeelding af te laten drukken kun je toch voor een grote wanddecoratie kiezen die ook erg persoonlijk is. Bij Wikiprints kan dit ook nog eens tegen de best mogelijke kwaliteit en tegen een lage prijs. Wanneer je daarbij ook nog eens kiest voor aluminium kun je nog jaren genieten van jouw product.

Upload jouw foto naar Wikiprints en zij controleren of je foto geschikt is om deze te laten vergroten. Als dit niet het geval is wordt er met je contact opgenomen om tot een andere oplossing te komen. Heb je toch nog geen geschikte foto? Geen probleem. Als je contact opneemt met Wikiprints, kun je ook kijken of er in de mediabibliotheek wel een geschikte foto te vinden is.