4 Blog en Gids

Een stalen binnendeur gekocht

Als ik iets nodig heb, dan probeer ik het eigenlijk altijd middels het internet te vinden. Dit scheelt mij enorm veel tijd en het lijkt wel alsof het online goedkoper is. Op dit moment ben ik druk opzoek naar een leuke stalen binnendeur. Dit omdat wij onze woonkamer recent hebben gerenoveerd. Echter zijn wij de deur vergeten om te renoveren.

Hierdoor ben ik weer op het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van maco-design.nl. Hier is het mogelijk om een offerte op te vragen zodat jij van tevoren weet wat de precieze kosten hiervoor is.

Herschaalde-kopie-van-_DSC0906kopie

Besteld

Zo heb ik er ook voor gekozen om een offerte op te vragen bij dit bedrijf. Deze heb ik vrij snel in ontvangst mogen nemen en uiteraard hier akkoord voor gegeven. De kosten welke zij hanteren had ik niet verwacht. Ik ging er namelijk vanuit dat ik veel meer kwijt zou zijn. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling definitief gemaakt en afgewacht tot zij het kwamen bezorgen. Vanmorgen heb ik het bericht ontvangen dat mijn bestelling vandaag wordt bezorgd. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

Reacties zijn gesloten.