Een vakkenkast kopen bij 123 Magazijninrichting

Een vakkenkast zorgt voor meer ruimte en overzicht. Het is al helemaal handig als je een magazijn hebt met veel verschillende kleine artikelen. De kasten zijn vaak voordelig geprijsd, en dus is het eigenlijk niet zo’n groot probleem om hierin te investeren. Bij 123 Magazijninrichting kan je een vakkenkast bestellen die worden geleverd uit voorraad, en anders worden ze weer bijbesteld. Ze zijn er in het grijs, blauw en wit te verkrijgen. Wel zijn de vakverdelers in de kleur zwart, maar heb je liever dat ze matchen met de stellingen die al in het magazijn staan? Dan kan je gemakkelijk doorgeven wat het beste zou passen en dan wordt er gekeken naar wat er mogelijk is.

Over 123 Magazijninrichting

123 Magazijninrichting is een bedrijf die in Overijssel te vinden is. Hier vind je alles wat er in een magazijn thuishoort. Niet alleen een magazijn, ook zijn er spullen te vinden voor een werkplaats en een gewone opslagruimte. 123 Magazijninrichting is een fusie van een drietal bedrijven die samen zijn gecombineerd tot dit bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in verkoop, zowel in de winkel als online, montage en magazijnkeuringen. Het bedrijf heeft ongeveer 21.000 vierkante meter aan opslag, waardoor bijna alle spullen direct geleverd kunnen worden vanuit de voorraad.

Belangrijk over vakkenkasten

Mocht je een vakkenkast gevonden hebben, kijk dan nog even goed naar de afmeting. Ze zijn er namelijk in verschillende maten, en het is wel belangrijk om er zeker van te zijn dat het ook daadwerkelijk zal passen in de ruimte. Ook is het fijn om te kijken waar je de kast voor wilt gebruiken, zodat je achteraf niet moeilijk hoeft te doen over het opbergen van de spullen, omdat ze niet passen. De juiste grootte is dus belangrijk. Je kan de vakkenkasten ook gebruiken als een afscheiding, waardoor ze dus een dubbele functie kunnen hebben voor een magazijn.