4 Blog en Gids

Eigen zaak met tweedehands kantoormeubilair

Een aantal jaren geleden heb ik een bedrijf opgericht in de dienstensector. Aangezien ik al heel wat geld geïnvesteerd had in de activiteiten van mijn bedrijf zelf was er slechts een klein budget over om het meubilair voor mijn kantoor te kopen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar iets goedkopere alternatieven. Kantoormeubilair is namelijk veel duurder dan ik verwacht had.

Uiteindelijk ben uitgekomen bij een winkel die uitsluitend tweedehands kantoormeubelen verkopen, namelijk Mauron. De tweedehands meubelen die verkocht worden bij Mauron zijn van erg goede kwaliteit en echt nog in goede staat, vaak zijn ze nog zo goed als nieuw. Ze hanteren zeer competitieve prijzen en bieden een uitstekende service.

Mijn tevredenheid over Mauron, mijn partner in kantoormeubilair

Nog steeds, iedere dag opnieuw kijk ik met een glimlach terug op de goede deal die ik gedaan heb en de goede service die ik gekregen heb van Marion. Ik ben echt een gelukkig man als het op kantoormeubilair aankomt.

Op korte tijd is mijn bedrijf erg gegroeid waardoor ik opnieuw opzoek ben naar goed, comfortabel kantoormeubilair. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat mijn nieuwe werknemers in alle comfort kunnen starten aan deze nieuwe uitdaging. Daarvoor zal ik opnieuw langs gaan bij Mauron.

De tweedehands meubelen worden bij hen nieuw leven in geblazen. Zo wordt de stoffering bijvoorbeeld vernieuwd en wordt het meubilair volledig schoongemaakt waardoor u precies over een nieuwe meubel beschikt. Dit betekent voor mij persoonlijk echt iets mooi, ik hou namelijk niet van het weggooien, het afdanken, maar hou ervan om oude dingen te gebruiken en er een mooie band mee op te bouwen en dat is ook een van de redenen waarom ik gekozen heb voor tweedehands meubilair voor in zaak. Allen naar Mauron zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten.