Eten in Amstelveen?

Wil je lekker eten maar heb je geen zin om hier veel geld voor te moeten betalen? Eten in Amstelveen is dan echt iets wat ik je kan aanraden! Bij Veri Sapori ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je lekker wilt genieten van een voortreffelijk diner met een passende wijn. 

verisapori

Ik wilde namelijk mijn man verassen op een lekkertje etentje buiten de deur. Hij heeft namelijk altijd voor me klaar gestaan toen ik ziek was en wilde hier graag iets voor terug doen. Doordat ik wel in Amstelveen wilde blijven ben ik op het internet gaan zoeken. Zo kwam ik bij hun terecht en eigenlijk ervoor gekozen om direct te reserveren. Gelukkig was er nog plek vrij aangezien ik anders verder had moeten zoeken. Bij binnenkomst werden we die avond dan ook hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. Uiteindelijk zijn we de tijd een beetje kwijt geraakt aangezien we hier de gehele avond hebben gezeten en gewoonweg hebben genoten van alles om ons heen. Mijn man vond het super dat ik dit voor hem heb georganiseerd en wilde graag de rekening betalen! Ik ben in ieder geval onwijs tevreden met mijn man!