4 Blog en Gids

Fysiotherapiepraktijk Brunssum

Opzoek naar een fysiotherapiepraktijk Brunssum? Neem dan een kijkje bij Rugcentrum Parkstad in Heerlen.

Het is natuurlijk fijn en ook nog is beter als je zo snel mogelijk van je klachten afkomt. De fysiotherapiepraktijk voor Brunssum van Rugcentrum Parkstad staat voor je open en helpt je er graag mee.

Ervaring

Laatst ging ik weer eens naar de sportschool. Ik wilde namelijk mijn conditie verbeteren en wat beter in shape zijn. Alleen was het alweer een tijdje geleden dat mijn spieren zo actief waren. Dus ik verwachtte wel een hevige spierpijn die dag erna. Het probleem was dus dat het uiteindelijk niet meer wegging bij mijn nekspieren. Na een aantal weken ben ik toen maar naar de huisarts gegaan en die raadde mij aan om de fysiotherapeut te bezoeken. Toen kwam ik terecht bij Rugcentrum Parkstad in Heerlen. Zelf woon ik in Brunssum en was het dus best dichtbij. Zij gingen aan de slag en gingen ervoor zorgen dat de spieren weer in actie werden gebracht.
Toen ze daarmee klaar waren, gingen ze aan de slag met het sterker maken van de spieren en gewrichten. Uiteindelijk merkte ik dat de klachten steeds minder werden en op een gegeven moment waren ze helemaal verdwenen. Ik ben dus zeer tevreden over Rugcentrum Parkstad in Heerlen, een echte aanrader!

Reacties zijn gesloten.