4 Blog en Gids

Genieten dankzij de wellnessbon

Het heeft even geduurd dat ik er gebruik van heb gemaakt hoor. Maar ik heb eindelijk mijn gekregen wellnessbon gebruikt! Deze heb ik voor een half jaar terug cadeau gekregen van een vriend van mij en toch besloten om deze drempel over te stappen. Nu dat ik hier van de week ben geweest voelde ik me zo enorm goed waardoor ik heb besloten om hier vaker te gaan. Zo ben ik hier gisteren weer geweest en daar zat hij. Die o zo knappe man met zijn badjas aan de bar! Ik was gewoon spontaan verliefd geworden en wist niet waar ik heen moest kijken.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Doordat ik maar aan de bar ben gaan zitten kwamen we langzaam in gesprek met elkaar. Dit eindigde in het feit dat we onderhand alles over mekaar te weten kwamen en aan het einde van de avond besloten om elkaars nummer te geven zodat we contact konden houden. Nu ga ik bijna iedere week met hem naar de sauna en het voelt enorm goed dat ik die stap toen die tijd heb genomen! Anders had ik waarschijnlijk nooit de liefde van mijn leven gevonden. Dit alleen maar dankzij een onschuldige cadeaubon!

Reacties zijn gesloten.