Goed geholpen met EMDR Eindhoven

EMDR Eindhoven

EMDR Eindhoven heeft mij bijzonder goed geholpen. Na een vreselijke periode in mijn leven, zie ik weer het zonnetje schijnen. Door een zeer vervelende ervaring ben ik destijds de zin in mijn leven kwijt geraakt. Alles wat er in mijn leven gebeurde, dacht ik dat ik daar zelf de schuld aan had. Op een gegeven moment werden deze negatieve gedachtes zo erg, dat ik niet meer mijn werk kon uitvoeren. Ik raakte in een isolement en wist daar niet meer uit te komen. De gevolgen waren vreselijk en bijna niet meer te overzien. Gelukkig heb ik een geweldige huisarts die mij naar de MIND pedagogische praktijk heeft gestuurd.

Dankzij EMDR Eindhoven uit mijn isolement kunnen kruipen

De stap om naar deze praktijk te gaan was voor mij een flinke stap. Vooral omdat ik zelf niet in de gaten had waarmee ik bezig was. Ik had niet in de gaten dat ik geen sociaal leven meer had, maar alleen maar aan het piekeren was. Daar is gelukkig een drastische wending in gekomen.

Dankzij deze behandeling in deze praktijk heb ik mijn nare herinneringen een plaatsje kunnen geven. Nu hebben alleen maar de positieve gedachtes een plekje in mijn leven gekregen en zijn de negatieve gedachtes op de achtergrond gekomen.