Hier kocht ik mijn harde koffer

harde koffer

Veiligheidharde koffer

Vorige week heb ik een nieuwe harde koffer gekocht voor mijn werk. Hiervoor vlieg ik namelijk nogal wat steden af en dan is het wel fijn om zeker te weten dat al mijn bagage daar ook goed aankomt. Ik vind dit fijner dan een zachte, omdat ik toch het idee heb dat deze sneller kapot gaan. Daarnaast kan het zomaar zo zijn dat er ergens iets scherps uitsteekt en daar kan die stof niet goed tegen. Zelf heb ik ook al eens gehad dat hij nat was geworden en dat is erg vervelend als er elektronica in zit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar eentje die al mijn bezittingen het beste kan beschermen.

Voor iedereen

Tijdens mijn zoektocht naar een harde koffer kwam ik al snel uit bij Cocoono. Deze webshop heeft een gigantisch assortiment met reistassen in verschillende uitvoeringen. Je kunt er zelfs voor kinderen hele schattige kleine tasjes kopen met figuurtjes erop. Zelf heb ik hier de mijne gekocht en daar ben ik heel tevreden over. Er zit een hele lange tijd garantie op, dus zelfs als er iets kapot gaat de komende tijd, hoef ik mij daar niet druk over te maken. Neem zeker een kijkje op deze website!