4 Blog en Gids

Jachthaven Vinkeveense plassen; een plezier om er te zijn

Iedereen die net zoals ik ervan houdt om met de boot op reis te gaan weet maar al te goed dat de boot eens moet “rusten”.  Nu dat ik een plaats aan het zoeken ben waar ik de boot kan leggen zodat ik in de tussentijd kan genieten van de rust en de ruimte om me heen ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van Jachthaven Vinkeveense plassen. Beter bekend als Jachthaven Bon! Hier is het namelijk mogelijk om je boot aan te leggen en vervolgens rustig te genieten op je boot. Ikzelf hou er sowieso al van, mijn vrouw ook nadat ze had gelezen dat het mogelijk is om dichtbij op een camping te gaan staan. Natuurlijk wilde ik van tevoren wel eerst weten wat de totale kosten gaat worden alvorens ik erheen zou rijden. Doordat mijn vrouw telefonisch contact heeft gezocht met hun kreeg ze netjes en duidelijk te horen wat het allemaal gaat kosten.

bon_logogroot

Of dat het aan ons ligt weet ik niet, wat ik wel weet is dat de kosten hiervoor een stuk lager ligt als wat ik elders heb betaald.

Reacties zijn gesloten.