Je slaapkamer pimpen met decoratie

Ben jij de huidige stijl van jouw slaapkamer zat en ben je toe aan iets nieuws? Als je je kleur voor al hebt gekozen kun je gaan kijken naar het decoreren van je kamer. Zet wat mooie vaasjes op je vensterbank en je kunt voor de vaasjes een droogboeket kopen waarmee je de vaasjes kunt opvullen met sierlijke droogbloemen. Kies een mooie lamp voor je kamer en geef je kast een nieuwe kleur. Het is begrijpelijk als je het wat lastig vindt om je kamer te decoreren. In dit artikel geven we wat tips om die lege kamer weer een nieuw leven in te blazen.

Decoreren van je slaapkamer

Nu hoor ik je denken, maar wat zou ik nog meer kunnen doen naast een droogboeket kopen? Je zou kunnen beginnen per wand wat je graag wilt doen. Misschien wil je wel een slinger vol met lampjes en foto boven je hoofd bord hangen, en wil je aan het uiteinde van het bed  met de ruimte die je over hebt een studie wand creëren. Deze kun je maken met behulp van een prikwand en een bureau. Denk daarnaast nog aan sfeervolle lichtspotjes in je open kledingkast om een chique uitstraling aan je kast te geven.

Aankleden van de muren

Maak je kamer af met mooie overgordijnen die zorgen voor extra sfeer in je slaapkamer en daarnaast ook licht tegenhouden als je in de ochtend nog even wil doorslapen. Hang je tv op boven een tv kastje waar je overigens spullen of kleding in kan opbergen, en decoreer rondom met schilderijtjes of met spiegels. Hou tijdens het decoreren rekening met de variatie in decoratie, bijvoorbeeld ronde spiegels en vierkante kubussen op de wand. Door te variëren speel je met de ruimte die je hebt op de kamer en gaat het er niet allemaal hetzelfde uitzien. Hou daarnaast ook de trends in de gaten zodat je dit kunt toepassen op het decoreren van je kamer.