4 Blog en Gids

Mijn ervaring met acupunctuur tijdens de zwangerschap

Als je bijvoorbeeld pijnlijke klachten hebt aan jouw lichaam als jij een kindje verwacht? Dan is acupunctuur zwangerschap een erg goede oplossing om hiervan af te komen zonder dat je hiervoor medicijnen hoeft te slikken. Van een goede kennis van mij die ook haar eerste kindje verwacht, heb ik dit adres gekregen. Omdat zij hier zo goed is geholpen om van haar psychische schommeling af te komen, was ik al snel overtuigd. Enfin, ik besloot een afspraak te maken voor een intake. Dit kon al erg snel en ik ben zeer begripvol en vriendelijk te woord gestaan waarbij mij goed werd uitgelegd wat ik allemaal kon verwachten.

acupunctuur zwangerschap

Achteraf was ik erg blij dat ik dit heb gedaan

Dankzij de acupunctuur tijdens mijn zwangerschap ben ik in een zeer korte tijd van mijn pijnlijke onderrug afgekomen. Dit was echt een verademing omdat ik niet meer belemmerd was om ergens heen te kunnen. Ik heb nog heerlijk kunnen shoppen voordat onze kleine meid geboren was. 

Ben jij in verwachting en heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Dan is het raadzaam om eens na te denken over mijn ervaring. Dit is namelijk een zeer gezonde keuze dat ook daadwerkelijk helpt. Daarom vond ik dat deze aanrader niet op deze blog mocht ontbreken.

Reacties zijn gesloten.