4 Blog en Gids

Mijn ervaring met de Smokesmarter

Ik heb 25 jaar gerookt en ik dacht niet dat het ooit mogelijk was om te stoppen met roken. Ik heb namelijk al zoveel geprobeerd en telkens was het op niets uitgedraaid. Ik werd er absoluut radeloos van en ik had dan maar de beslissing genomen dat het mij niet ging lukken. Maar een tijdje geleden kwam ik Smokesmarter op het internet tegen. In het begin dacht ik dat dit het zoveelste middel was die niet ging werken, tot dat ik het uitgeprobeerd had. Dankzij de Smokesmarter vond ik de ideale vervanger voor mijn ongezonde sigaret. In het begin gebruikte ik nog nicotine en na een maand of 2 heb ik dat zelfs helemaal afgebouwd. Op dit moment ben ik al anderhalf jaar rookvrij en ik kan mij nog moeilijk voorstellen dat ik ooit weer naar een sigaret zal verlangen.

 Lekkere smaken, puur genot

Toen ik het nicotinegehalte aan het afbouwen was begon ik meer en meer te beseffen dat ik die nicotine eigenlijk niet nodig had. Ik leerde te genieten van het vapen zelf en de heerlijke smaakjes die ik voor mijn e-sigaret kon kopen. En nog steeds geniet ik er met volle teugen van! Ik vind het ontzettend aangenaam dat er zoveel keuze beschikbaar is en dat ze ook telkens op voorhand zijn. Momenteel ben ik erg fan van de watermeloen smaak van Cirkus, maar ik probeer vaak nieuwe smaken uit.

Reacties zijn gesloten.