Nieuw sanitair nodig? Neem eens een kijkje bij Toiletmarkt!

Toiletmarkt

Sanitair is een van de belangrijkste dingen in onze leefomgeving. Het is nodig om aan je basisbehoeften te voldoen wat betreft de hygiëne. Het is net zo belangrijk als een keuken of een bed. In dit artikel nemen we een kijkje naar een verkoper van toiletten en alles wat daar bij hoort; Toiletmarkt.

Wat is er verkrijgbaar?

Toiletmarkt richt zich voornamelijk op markt van toiletten. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend met zo’n naam. Maar naast staande toiletten, wandclosetten en de daarbij horende inbouwreservoirs zijn er ook nog andere producten verkrijgbaar die met wc’s te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan wc-borstels of een toiletrolhouder.

Het verschil tussen een toiletrolhouder van de Ikea en die van Toiletmarkt is echter zeer groot. Ze bieden ze ten opzichte van Ikea of een andere woonboer speciale toiletrolhouders welke ingebouwd kunnen worden in het wandframe waar het inbouwreservoir in verstopt zit. Dit hypermoderne ontwerp is niet alleen ruimtebesparend, maar oogt ook een stuk rustiger. Het is minder druk op het toilet. Bovendien is het hygiënischer omdat de rollen niet in de open lucht stof vangen. Uiteindelijk moet je het papier namelijk wel met je handen vastpakken.

Op die manier kan je ook een geheim vakje maken in het wandframe waar jij jouw wc-borstel kunt verstoppen. Deze materialen zijn te vinden bij Toiletmarkt.