4 Blog en Gids

Op zoek naar een mooie reiskoffer

Tegenwoordig is het makkelijk om op zoek te gaan naar een mooie reiskoffer. Je hoeft hiervoor slecht een paar woorden in de welbekende zoekmachine te typen en meerdere modellen komen al op je scherm te staan. Deze keer was ik op zoek naar een tas, die iets langer mee gaat dan één vakantie. Vaak genoeg had ik al spullen gekocht, maar na een vakantie kon ik het alweer weggooien, omdat deze het niet overleefd hadden. Eenmaal op zoek op het internet kwam de site van Cocoono naar voren. Hier zag ik heel veel mooie tassen voorbij komen en niet alleen voor een vakantie. Ook laptop, bagage, en handtassen behoren hier tot de mogelijkheid.  reiskoffer

Een super model gevonden

Via de website van Cocoono heb je de keuze uit harde modellen en zachte modellen, maar de reiskoffer waar ik naar op zoek was moest vooral ruim en stevig zijn.  Zo kon je ook de keuze maken uit twee of vier wielen en dan nog eens een keuze uit de kleur. Omdat ik al mijn spullen graag in één tas wilde hebben, heb ik het grootste model uitgezocht. Een model met vier wielen en een harde buitenkant. Mijn reis kan beginnen en ik heb er enorm veel zin in.

Reacties zijn gesloten.