4 Blog en Gids

Op zoek naar een nieuw badkamerontwerp

Aangezien ik onlangs een huis heb gekocht, wilde ik dit huis helemaal inrichten naar mijn zin. Het was dan ook immers de bedoeling dat ik hier de rest van mijn leven zou blijven, dus wilde ik het perfect maken. Een van de zaken die aangepakt mocht worden was de badkamer. Ik wilde een nieuwe, moderne badkamer. Nu is het wel zo dat onze badkamer een beetje een vreemdere vorm heeft, waardoor ik niet goed wist wat er mogelijk was in ons geval. Het was zeker niet zoals in de toonzaal modellen. Daarom had ik nood aan een 3d badkamerontwerp op maat en besloot ik hiernaar op zoek te gaan en op deze manier kwam ik dan ook op deze website terecht.
3d badkamerontwerp
Mijn ervaring met de website
Ik besloot wat verder te kijken op de website. Zo kwam ik tegen dat je eigenlijk zeer eenvoudig je favoriete model van badkamer in 3d kan zien, dus een 3d badkamerontwerp. Dit was zeer handig voor mezelf uiteraard, zo kon ik zien hoe de badkamer er bij ons zou uitzien. Ik moest enkel maar mijn wensen hiervoor doorgeven. Heel makkelijk dus en dus heel handig!

Reacties zijn gesloten.