Palmboom kopen

Een palmboom kopen gaat het makkelijkste online. Op de site zie je de bomen, en als je de goede ziet, dan ga je over op palmboom kopen. De boom wordt in Hengelo ingepakt, en sturen ze je toe. Tropic trees bezorgt door heel Europa, dus ook bij jouw thuis of bij je bedrijf. Eenvoudiger kun je een palmboom niet kopen. De palmboom is trouwens gegarandeerd gezond en volledig nagezien op ontwikkeling en groei. De prijzen bij Tropic trees zijn laag, en dit niet alleen van de palmbomen. Lees verder wat je nog meer kan kopen bij Tropic trees voor een lage prijs.

Tropic trees heeft ook olijfbomen te koop staan

Een palmboom kopen gaat makkelijk, maar dat geldt ook voor een olijfboom. Een olijf- en palmboom komen iets overeen, beiden zijn bomen die in de winter niet kaal zijn. In het najaar als de blaadjes van de bomen vallen, laat de olijf en palm geen blad los. Het is een bijzonder zicht als je hartje winter bomen ziet die nog bladeren hebben. De olijf heeft hele fijne olijfgroene blaadjes, de palm heeft juist lange diep groene bladeren. Uiteindelijk is het hele jaar door tropische bomen in Nederland een bijzonder zicht. Bekijk naast palmboom kopen de olijfbomen op de site van Tropic trees.

Meer bijzondere tropische bomen voor een lage prijs

Naast een olijf- en palmboom kopen, kun je bij Tropic trees ook terecht voor een vijgen- en citrusboom. Deze bomen zijn in de winter wel kaal, maar kunnen weer bijzonder lekker ruiken. De citrusboom, en daar valt de sinaasappel- mandarijnen- citroenen- en limoenen- granaatappelboom onder, krijgt in het voorjaar bloesems die een heerlijke geur verspreiden. De vijgenboom verspreidt weer een zoete geur als het vrucht draagt. Dit maakt het allemaal zo bijzonder. Op de site is ook te lezen over meerdere bomen bij elkaar plaatsen in een groepje. Dit kan dan allemaal in één bestelling opgestuurd worden. Bekijk de bomen op de site.