4 Blog en Gids

Spirituele single vakantie boeken

Van plan om een spirituele single vakantie te gaan boeken, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Via VakantieAnders kan je diverse leuke reizen vinden en daar een keuze uit maken. Of je nu alleen of met een gezelschap komt, dat maakt helemaal niet uit. Deze reizen worden speciaal op maat gemaakt, maar je kan ook een reis speciaal voor jou laten maken.

Tevens is het mogelijk om aan diverse workshops of cursussen deel te nemen. Deze keuze kan je op de dag zelf maken en hiervoor hoef jij je dus niet eerder in te schrijven.

Interessante spirituele single vakantie geboekt

In mijn dagelijkse leven heb ik een zeer hectische baan. Elke dag begin ik vroeg en kom laat in de avond weer thuis. Soms is het zo erg dat ik niet eens tijd heb om te eten en meteen mijn bed in kruip. Door deze drukte merk ik dat ik mijzelf vaak voorbij loop. Dit was dan ook de reden om aan één van deze reizen deel te gaan nemen. Even een momentje voor mijzelf en tot de bezinning te kunnen komen.

Door de meditatie en een stress workshop heb ik mijzelf weer leren kennen en terug gevonden. Nu weet ik hoe ik in bepaalde situaties kan en moet reageren.

Reacties zijn gesloten.