4 Blog en Gids

Super website laten bouwen in Oss

Recent heb ik voor mijn bedrijf een nieuwe website laten bouwen in Oss. Ik heb mijn probleem en wens voorgelegd bij het team van Inkgraphics. Zij hebben mij direct goed geholpen en toonden duidelijk betrokkenheid. Samen hebben we de wensen voor mijn website vastgelegd en aan de hand daarvan heb ik besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Tijdens het traject ben ik meermaals op de hoogte gesteld over de voortgang en kon ik wijzigingen doorgeven indien dat nodig was. Kortom een erg fijne samenwerking met een betrokken team.

Tevreden met het resultaat

Inmiddels is mijn nieuwe website online en geniet ik elke dag van de voordelen. Het design is veranderd maar past nog steeds goed, misschien zelfs wel beter, bij de uitstraling en huisstijl van mijn bedrijf. Mijn website is nu responsive zodat mijn klanten ook met mobiele apparaten mijn website kunnen bezoeken. Daarnaast is mijn conversie aanzienlijk verhoogd en dankzij de goede SEO van het team is mijn bedrijf nu ook beter te vinden in Google. Kortom geniet ik van een betere website waar mijn klanten erg blij mee zijn.

Reacties zijn gesloten.