Tamaris sleehakken: heel comfortabel!

In de jaren ’70 heb ik weleens sleehakken gedragen. Ik vond ze lomp staan, maar je droeg het toen omdat het mode was! Sindsdien was ik er minder favoriet van. Tot ik bij Tamaris sleehakken vond die heel erg elegant tonen! Ik heb ze onlangs online gekocht en ben er heel tevreden over. Het zijn grijze sandalets die heel comfortabel zitten. De suede stof straalt klasse uit. De binnenbekleding is van leer en stof, wat heel aangenaam aanvoelt. Ik kan ze met klittenband sluiten, dus ze gaan makkelijk aan en uit. Het grijs is vrij neutraal, en daardoor zijn ze met heel wat outfits te combineren.

Een aangename verrassing!

Schoenen
Sleehakken waren voor mij altijd ongemakkelijke schoenen waar ik moeilijk kon op lopen. Toch ben ik blij dat ik deze van Tamaris gekocht heb. De stevige zool zorgt voor een vaste voet op de grond en oogt zeker niet lomp. Ze gaan uitstekend onder een zommerrok, maar ik draag ze ook onder lange broeken. Ze zijn nu al goed ingelopen en zijn niet meer van mijn voeten weg te denken! Ik ben zeer tevreden met deze aankoop!