Tamaris tv reclame

Tamaris tv reclame

Televisie

 

Ik wil hier even schrijven over Tamaris. Ik denk dat Tamaris bij velen wel een belletje zal doen rinkelen. Het is de schoenenwinkel die veelal gekend is voor haar Tamaris tv reclame en vooral de slogan. Over het algemeen wordt er in de reclame van Tamaris niet gesproken behalve een stem die op het einde Tamaris fluistert. De Tamaris tv reclame is intussen in zowat de hele Benelux bekend.

Tamaris tv reclame

Een cadeau nodig

 

In het vooruitzicht naar Moederdag hier in Vlaanderen keek ik ook al uit naar een cadeau. De schoenen van Tamaris staan dan ongetwijfeld in het lijstje want daar is mijn ma gek op. Maar, welke schoenen moet ik, man zijnde, kopen voor een vrouw. Via de Tamaris tv reclame kreeg ik al een beeld van het soort schoenen die ik zou kunnen kopen. Bij nader opzoekwerk via het internet kreeg ik meteen een hele collectie te zien. Tamaris verkoopt namelijk niet enkel schoenen voor vrouwen maar heeft ook een heren- en zelfs kindercollectie én ik kon makkelijk meteen online bestellen en betalen. Binnen enkele dagen stond het cadeautje hier aan de deur. En mijn moeder die zag dat het goed was en was heel erg blij.