4 Blog en Gids

Terrasoverkapping voor horeca

Ik zit regelmatig op het terras van een eetcafé bij ons in de buurt. Alleen heeft deze zaak geen terrasoverkapping voor horeca. Heel jammer en ik heb ook sterk het vermoeden dat dit echt invloed heeft op de omzet. ik besloot om dit toch eens met de eigenaar te bespreken. Hij vond een terrasoverkapping een hele goede oplossing. Uiteraard had hij er al eens over nagedacht maar hij wist eigenlijk niet waar je deze het beste kon kopen.Omdat ik voor een vriend met een brasserie ook al eens de horeca parasols had geregeld gaf ik hem op een bierviltje de website van xterior.nl. IK zei dat hij daar maar eens moest kijken en dat ze daar van allerlei oplossingen hadden voor het terras.

Perfect geregeld en nu kunnen we nog vaker op ons geliefde terras zitten

Kort daarna werd de terrasoverkapping voor horeca al geleverd. Hij was dik tevreden over de aankoop en de goede service. Omdat hij nog niet precies wist wat de mogelijkheden waren voor een terrasoverkapping hadden ze hem hier deskundig en uitgebreid over geïnformeerd. Hij was heel vriendelijk geholpen en over het eindresultaat dik tevreden.Ik kan mij daar volledig bij aansluiten want ook ik was laaiend enthousiast over de prachtige terrasoverkapping.

Reacties zijn gesloten.