Tip voor een goede scherm reparatie in Delft

Logo-Telgefixt

Ik had mijn telefoon gisteren laten vallen waardoor er een barst in het scherm was gekomen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar scherm reparatie Delft om een telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden dat mijn telefoon kon repareren. 

Terecht gekomen op de website van het bedrijf Telgefixt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scherm reparatie Delft kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telgefixt mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden die mij persoonlijke erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. Ook zijn de onderdelen die het bedrijf gebruikt voor de reparaties allemaal origineel. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen om mijn telefoon te laten maken.  

Zeer tevreden over mijn scherm reparatie

In de winkel werd ik erg vriendelijk ontvangen door een van de monteurs. Ik kon in de winkel wachten en meekijken terwijl mijn telefoon werd gerepareerd. Daarom ben ik ook super tevreden over Telgefixt en raad ik het bedrijf aan iedereen die opzoek is naar een goede telefoons zaak dat voorlopig prijzen hanteert.