Typeplaat laten maken

logo-flavicon-fleva-250x1001

typeplaatjesAl een tijdje zijn wij bij het bedrijf waar ik werk een nieuwe machine aan het ontwikkelen. Het is eindelijk zo ver dat de machine ook daadwerkelijk geproduceerd gaat worden en daarvoor zouden verschillende onderdelen moeten worden besteld. Een van deze onderdelen is was een typeplaat, omdat hierop de specificaties en het modelnummer van de machine kon worden afgelezen. Iedereen in het bedrijf was druk met het bestellen van onderdelen, want iedereen had een lijst met onderdelen gekregen. Aan mij was de taak besteed om de typeplaat te bestellen.

Een goed bedrijf

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Fleva Products. Het bedrijf maakte verschillende soorten typeplaatjes. Volgens de website zou het geen probleem zijn om typeplaatjes te maken, maar voordat ik deze zou bestellen heb ik contact opgenomen met het bedrijf voor een offerte.

In een e-mail had ik de specifieke eisen uitgelegd, zodat er een offerte kon worden gemaakt. De offerte kreeg ik een aantal dagen later binnen en aan de hand hiervan heb ik de bestelling geplaatst. De totaalprijs van de offerte viel ontzettend mee en ik was daarom ook eerst verbaasd.

De typeplaatjes zijn een aantal dagen later binnengekomen en deze zijn helemaal perfect. In de toekomst gaat er zeker bij dit bedrijf besteld worden!