Voeg unieke tuinelementen toe

Niet iedere tuin is hetzelfde, ook niet die van jou. Je wilt natuurlijk dat je tuin volledig naar jouw wens wordt ingericht met elementen die uniek zijn. Het kan soms alleen erg lastig zijn om een tuin volledig uniek te maken en te kijken welke onderdelen in je tuin verwerkt kunnen worden. Wij geven je daarom een aantal tips om unieke elementen toe te voegen aan je tuin.

Een unieke eyecatcher

Je tuin kun je in één klap uniek maken door een unieke eyecatcher in de tuin te plaatsen. Laat bijvoorbeeld een prachtig ornament ontwerpen die je in je tuin op een opvallende plek kan plaatsen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een prachtig persoonlijke tuinposter neerhangen. Bijvoorbeeld van een land waar je heen bent geweest.

Unieke kleuren

In een tuin zie je voornamelijk basic kleuren als groen, zwart en bruin. Je kunt dit natuurlijk opfleuren met bloemen en planten in diverse kleuren. Je kunt bijvoorbeeld ook eens kijken naar tuintegels in verschillende kleuren of een kunstwerk in een opvallende kleur. 

Omheining

Met de omheining kun je enorm veel kanten op. Maar hoe maak je dit eigenlijk uniek. De entree van je woning is hierin ontzettend belangrijk. Ga bijvoorbeeld voor een inrijpoort met bijpassende hekopeners. Een grotere entree voor je woning is er eigenlijk niet. Kijk hiervoor daarom eens bij Profitech

Verlichting

Vergeet daarbij ook de verlichting niet die de tuin volledig afmaken. Je kunt bijvoorbeeld een draad spannen van de ene kant van de tuin naar de andere kant en hier verlichting in hangen.