Voor al uw feesten ga naar cafe Mijdrecht

Wanneer u op zoek bent naar een gezellige locatie voor het vieren van uw feest adviseer ik u om eens naar café Mijdrecht te gaan. Behalve dat je hier gezellig een biertje kan drinken is hier ook de mogelijkheid om bij de snackbar een lekkere snack te gaan eten. Bij dit café is het mogelijk om allerlei soorten feesten compleet te laten verzorgen, te denken aan:

  • jubileum
  • bedrijfsfeest
  • kinderfeest
  • trouwfeest

Zowel de hapjes als de drankjes, maar ook de muziek worden geheel verzorgd. Dus wanneer u een feest wilt geven en er hier verder geen omkijken naar wilt hebben, neem even met ons contact op dan kunnen wij het allemaal bespreken.  cafe Mijdrecht

Zeer gezellige locatie

Onlangs zijn wij met een paar vrienden hier gezellig wat gaan drinken. Er werd leuke muziek op de achtergrond gedraaid en het personeel deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Geen moment heeft er iemand van ons met een leeg glas gezeten, zo goed was de bediening. Op een gegeven moment kregen wij allemaal wel trek in een lekkere snack, zodoende hebben wij bij de snackbar een lekker frietje gegeten. Al met al was het een geslaagde avond, een avond welke wij zeker vaker gaan herhalen.