Voor alle vragen omtrent het arbeidsrecht

Daar stond ik dan na 20 jaar trouwe dienst op straat, ik had ontslag gekregen omdat ik niet aan het vereiste diploma ben gekomen. Al die jaren deed ik precies hetzelfde werk maar mijn baas vond dat ik zonder een diploma niet meer mijn functie kon uitoefenen. Wat ik er ook aan heb gedaan het lukte mij niet om binnen de gestelde termijn het bewuste papiertje in mijn zak te krijgen. Gevolg dat ik dus na 20 jaar op straat werd gezet. Omdat ik mijn ontslag al eerder aan zag komen, ik ben namelijk niet zo goed in leren, had ik de hulp al ingeschakeld van een advocaat betreft het arbeidsrecht. Het advocatenkantoor Hamers heeft mij vanaf het begin geholpen.  arbeidsrecht

Een goede ontslagregeling

Wat ben ik blij dat ik de hulp van het advocatenkantoor had ingeschakeld, er kwam zoveel bij kijken. Zo heeft het advocatenkantoor ervoor gezorgd dat ik met een zeer goede ontslagregeling bij het bedrijf weg kon gaan.  De ontslagregeling waar het bedrijf mee aan kwam was echt een lachertje waar ik zelf met open ogen was in getuimeld als ik niet de hulp van een advocaat had ingeschakeld. Doordat het advocatenkantoor meer ervaring op dit gebied heeft hebben zij ervoor gezorgd dat ik met een redelijke gouden handdruk van mijn werk afscheid heb genomen.