4 Blog en Gids

Wij gaan een nieuwe filterpatroon kopen!

Onze vijver hebben wij op dit moment een kleine vijf jaar in de tuin. Hierdoor moet je geregeld een nieuwe filterpatroon kopen. Zo hou je het water goed schoon en kunnen de vissen heerlijk rond blijven zwemmen. Mits er geen vervelende vogels komen die bij ons de vissen uit de vijver halen.

Enfin, ook deze week zijn wij druk opzoek naar een nieuwe filter. Het bedrijf waar wij voorheen de spullen bestelde bestaat helaas niet meer. Zodoende zijn wij verplicht om opzoek te gaan naar een ander bedrijf. Oh ja, wij vinden het erg belangrijk dat dit via het internet besteld kan worden. Naar de winkel moeten hiervoor hebben wij gewoonweg geen tijd voor.

Filter

Onze zoektocht online voortgezet

Aangezien onze vissen het nodig hebben, heb ik besloten om direct online te gaan zoeken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van filterschuim.eu. Hier kun je diverse soorten, maten en zelfs kleuren bestellen. Het prettige hiervan is dat het dan ook echt thuis wordt bezorgd! Wij hebben bij dit bedrijf een bestelling geplaatst en gelukkig hebben wij niet lang hoeven te wachten.

Reacties zijn gesloten.