Zaalreservering software

Verhuurd u meerdere zalen? Dan is het zonde om deze leeg te hebben staan. Dit kost alleen maar geld en levert niks op. Wel is het belangrijk om een goed verhuur systeem in plaats te hebben zodat mensen eenvoudig een zaal kunnen huren en de mogelijkheden kunnen bekijken. Door gebruik te maken van een goed zaalreservering software is het mogelijk om meer boekingen te krijgen voor uw zaal en dus ook een hogere omzet te realiseren. Mice operations is een van de grootste aanbieders met deze software en scoort dan ook erg goed. Zo is het mogelijk met de software om meer boekingen te behalen en ook krijgt u een overzichtelijk overzicht te zien in de software wanneer bepaalde zalen verhuurd zijn en wanneer niet.

Aanvraagmodule

De aanvraagmodule van mice operations kan direct worden gebruikt op uw website. Binnen no time is het dan mogelijk om aanvragen voor uw zalen te krijgen via de zaalreservering software. Doordat alle informatie rechtstreeks in 1 systeem wordt gezet is het mogelijk om al deze gegevens te bekijken en ook notities achter te laten in 1 systeem. Vaak zien we dat verhuurders van zalen bijvoorbeeld 1 systeem gebruiken om contact op te nemen met hun medewerkers, 1 systeem voor contact met de klanten en bijvoorbeeld weer een ander systeem voor de boekingen en offertes. Deze zaalreservering software zet alles in 1 systeem en daardoor is het erg overzichtelijk.

Cases

Op de site is het mogelijk te bekijken wat voor fantastische ervaringen en gevolgen de software heeft opgeleverd. Zo zijn er veel restaurants en zaal verhuurders die meer boekingen hebben gekregen. Ook doordat de offertes bijvoorbeeld allemaal online verlopen via het systeem scheelt het veel tijd en geld om deze zelf te moeten maken en te versturen naar klanten. Via het systeem zijn ook alle documenten direct toegankelijk. Bekijk bijvoorbeeld het draaiboek, de lijst van alle medewerkers, en wat de planning is qua verhuur voor een week of maand.