Zijn elektrische vorkheftrucks de toekomst van materiaalbehandeling in magazijnen?

Ik weet niet zeker of dit de toekomst is van material handling in magazijnen, maar het is zeker een interessant onderwerp om te onderzoeken. Uit een onderzoek van het Center for Sustainable Energy van de University of Southern California is gebleken dat elektrische vorkheftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas. Uit het onderzoek bleek dat elektrische heftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas.

Inleiding

We herinneren ons ze allemaal, de geur van benzine, de geur van uitlaatgassen, de geur van diesel. Het was de geur van werk. Vanaf de eerste keer dat ik een vorkheftruck zag, wist ik dat ik er een wilde besturen. Het was groot, het was lawaaierig en het was sterk. Het besturen van een vorkheftruck was een overgangsritueel voor de meeste magazijnmedewerkers. En hoe meer je reed, hoe beter je werd. De heftruck voelde als een verlengstuk van je lichaam. Ik was bij een bedrijf met 60 mensen, met 5 heftrucks. Ik was de enige met een heftruckcertificaat. De anderen die met vorkheftrucks reden, waren precies dat, ze reden met een vorkheftruck. Het waren geen heftruckchauffeurs.

Wat zijn heftrucks?

Een vorkheftruck is een aangedreven industriële vrachtwagen die wordt gebruikt om materialen op te tillen en te verplaatsen. Vorkheftrucks worden veel gebruikt in magazijnen, fabrieken, winkels, luchthavens, auto-industrie enz.

Waarom elektrische heftrucks?

Uit een onderzoek van het Center for Sustainable Energy van de University of Southern California is gebleken dat elektrische vorkheftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas. Uit het onderzoek bleek dat elektrische vorkheftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas.

Magazijn inrichten

Een magazijn is een opslagplaats waar goederen worden opgeslagen. Magazijnen worden gebruikt door fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels, transportbedrijven, douane, etc.

Conclusie

Ik weet niet zeker of dit de toekomst is van material handling in magazijnen, maar het is zeker een interessant onderwerp om te onderzoeken. Uit een onderzoek van het Center for Sustainable Energy van de University of Southern California is gebleken dat elektrische vorkheftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas. Uit het onderzoek bleek dat elektrische vorkheftrucks efficiënter zijn dan modellen op gas. Elektrische vorkheftrucks verbruiken minder energie, produceren minder uitstoot en zijn stiller dan modellen op gas.