4 Blog en Gids

Zoek je bedankjes om bij een feestelijke gelegenheid, zoals bij een bruiloft, te geven?

Persoonlijk cadeautje
Ik vind het altijd leuk om een persoonlijk cadeautje te krijgen. Een foto van het bruidspaar is altijd leuk om te bewaren. Deze zet ik even in je woonkamer en later beland hij wel in de la, maar weggooien doe ik hem niet. Maar ook grappige bedankjes vind ik leuk, maar dat is leuk om 1 keer naar te kijken en dan doe ik er helaas niets meer mee. Ook heb ik weleens een boekenlegger gekregen van een bruidspaar. De bruid leest heel veel, dus het was echt een cadeau wat bij haar past. En deze boekenlegger was in de vorm van een sneeuwvlok, dat verwees weer naar de locatie waar zij trouwden (in de sneeuw in Oostenrijk). Aangezien ik zelf ook veel lees, was dit voor mij een nuttig en leuk cadeautje te gelijk!

logo

Snoepzakje
Aan het einde van een kinderfeestje krijgen de kinderen ook altijd een soort bedankje mee naar huis. Ik geef de vriendjes van mijn kinderen altijd een snoepzakje mee. Dit is voor een kindje eigenlijk altijd goed. Soms doe ik er nog wel een klein blijvend cadeautje bij, maar dat doe ik dus niet altijd.

Reacties zijn gesloten.