Afwerken van de muren in je huis

glasvezelbehang

Het afwerken van glasvezelbehang is eenvoudig en je kunt de fantasie de vrije loop laten gaan. Ben je tevreden zoals het is na het aanbrengen dan kun je het zo laten, wil je het een andere kleur verven dan is dit ook mogelijk. Met een goede latex kun je het een mooi kleurtje geven, het is zelfs mogelijk met meerdere lagen verf de structuur weg te verven. Maar dan moet je wel flink je best doen om dit vooral elkaar te krijgen, want er zijn ongeveer vijftien lagen verf voor nodig.

glasvezelbehang

Wanneer je verf koopt om het glasvezelbehang te verven houdt er dan rekening mee dat in veel gevallen de verf niet in één keer dekt. In veel gevallen zijn twee lagen nodig voor een mooi dekkend resultaat. Wil je iets anders decoratief doen dan is het ook mogelijk om over het behang met normaal papier behang te behangen. Op die manier kun je het zo decoratief maken als je zelf wenst.

Altijd structuur in het behang

Het is onmogelijk om glasvezelbehang zonder structuur te krijgen, het behang is namelijk geweven van vezels wat een structuur veroorzaakt. Visgraat, ruitjes of andere vormen van structuur. Gelukkig is het behang overschilderbaar dus kun je het de gewenste kleur verven die jij leuk vindt. Behang wat al voorbewerkt is kun je ook kopen, dan hoef je niet meerdere lagen aan te brengen om een goed dekkende kleur te krijgen. In iedere kamer kun je het behang gebruiken, voor zowel de kinderkamer als de huiskamer is het bijzonder goed geschikt.