4 Blog en Gids

Badtextiel borduren voor onze bed and breakfast

 

vandongenmetdekroonLijkt het je niet mooi om een compleet ingericht huis te hebben waar alles in z’n nopjes is. Dat vind ik dus geweldig. Ik hou van een esthetische kwaliteit in je huis, ik word er zelf rustig van en ik vind het erg leuk om te doen. Je badtextiel borduren was voor mij een volgende stap. Niet alleen voor ons, maar ook voor de souterrain, waar we onlangs een bed en breakfast zijn gestart. Ik wil nieuwe handdoeken, een stuk of 100, waar allemaal het logo van ons bedrijf op komt te staan. Nu is het al een klus om de goede handdoeken te vinden. Ik vind het belangrijk dat het echte grote en zachte handdoeken zijn, van kwaliteit. Nu heb ik trouwens al een bedrijf gevonden die voor ons het logo kan borduren, dit doen ze op professionele wijze, en met honderd handdoeken wil je dit ook uitbesteden. Ze hebben mij keurig een offerte gestuurd, en ik vind het er allemaal goed uit zien. Sinds ik gestopt ben met werken, merk ik dat ik niks meer om handen had, het voelde niet goed. Ik wilde werken met plezier. Sindsdien zijn we eigenlijk op het idee gekomen om een bed en breakfast te starten.

Reacties zijn gesloten.