4 Blog en Gids

Bewust een nooddouche geplaatst

We zijn echt heel erg bezig met veiligheid. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds we een nieuw lab hebben, is er bewust een nieuwe nooddouche geplaatst. We hebben er al twee, maar ik vind ze zelf iets verouderd. Ze werken nog goed hoor, daar niet van, maar ergens wil je, als het om veiligheid gaat, toch de nieuwste technologie. De nooddouche is nu vlak bij de ingang geplaatst, waardoor er meteen gebruik van gemaakt kan worden, mits het nodig is. Eenmaal in het jaar volgen we een grootschalige veiligheidscursus. Ik doe het zelf iets vaker, maar ik vind het ook belangrijk dat alle werknemers weten wat er speelt. We moeten allemaal de veiligheid waarborgen.

Denios

Gelukkig is dit altijd goed gegaan tot zover. Het nieuwe lab wordt een enthousiaste periode. We hebben dertig nieuwe werknemers hier hiermee aan de slag gaan. Ik kan zelf persoonlijk niet wachten. Ik denk dat het ontzettend veel mooie en nieuwe resultaten gaat opleveren. Het bedrijf gaat in die zin echt de goede kant op, ik voel me steeds beter worden in bedrijfsvoering, en je zit dat dit zijn vruchten afwerpt.

Reacties zijn gesloten.