4 Blog en Gids

Een training MVK volgen

Ik hou ervan om geregeld een nieuwe cursus of opleiding te volgen om mijn kennis te verbreden. Ook deze keer heb ik besloten om een training te volgen aangezien het weer even geleden is. Ik had al eerder van mijn werkgever gehoord over een training MVK welke ik graag wil volgen.  Hiermee kan ik namelijk ervoor zorgen dat het werk veilig en goed wordt uitgevoerd. Iets wat wij momenteel natuurlijk ook doen, echter moet het nog efficiënter kunnen toch? Door met mijn werkgever in contact te komen is het voor mij duidelijk geworden dat dit een geschikt idee is. Hij heeft mij wel de opdracht gegeven om op het internet te gaan zoeken naar een goede instituut waar ik terecht kon. Ook met de kosten had ik een budget te horen gekregen waaraan ik me moest houden. 

logo-1

Bij thuiskomst ben ik dan ook gelijk gaan zoeken op het internet. Tot verbazing enorm veel bedrijven gezien waar ik deze training kon volgen. Uiteindelijk ben ik op de website van arbodeopleidingen.nl terecht gekomen. Dit bedrijf is de enige die binnen het budget zit van wat mijn werkgever heeft gezegd. Ook het lezen van de recensies waren allen positief!

Reacties zijn gesloten.