Training communicatieve vaardigheden

Omdat ik een training communicatieve vaardigheden ben gaan volgen bij Carole Beelen,  is mijn communicatie met mijn personeel en klanten een stuk beter geworden. Het praten is niet het belangrijkst, maar het luisteren is veel belangrijker. Ook als jij een conflict hebt met iemand en je wilt dit uitpraten is het belangrijk dat je goed luistert naar een ander wat hij als probleem ziet. Zo leer je ook bij deze onderneemster dat jij goed duidelijk praat waardoor jou tegenpartij ook luistert naar jou. Deze training kan jij eigenlijk overal voor gebruiken, in werksfeer of privésfeer, hij komt echt van pas.

Training communicatieve vaardigheden

Zeer tevreden en je hebt er echt wat aan

Zelf merk ik dat door de training communicatieve vaardigheden ik veel beter begrepen wordt en dat ik een ander ook beter begrijp. Dit komt echt doordat ik beter naar een ander luister en een ander beter uit laat praten. Ook merk ik dat ik ook veel beter begrepen wordt door een ander en dat de ander echt naar mij luistert. Als jij opzoek bent naar een training communicatie dan raad ik je echt Carole Beelen aan. Met haar jaren ervaring kan zij jou het juiste leren.