4 Blog en Gids

Het beste bladluis bestrijdingsmiddel

Elk weekend ga ik bij mijn moeder en vader op bezoek om bij hen gezellig thee te drinken en samen het hen te koken. Toen ik vorig weekend last kwam vertelde mijn vader dat hij bladluis bestrijdingsmiddel had gekocht. Toen mijn vader met persioen ging is hij begonnen met het kweken van eigen groente. Dit was altijd al zijn droom geweest maar omdat hij een drukke baan had was hier geen tijd voor geweest. Hij was erg blij toen hij eindelijk zijn droom kon gaan verwerkelijken. Ik vond ook echt fijn dat hij hier zo gelukkig van wordt.

bladluis bestrijdingsmiddel

Een leuke hobby

Mijn vader had dus bladluis bestrijdingsmiddel gekocht bij Growexpert. Een bedrijf dat werkelijk alles verkocht wat te maken had met kweken. Voor zijn laatste verjaardag had ik daar een hele boel producten van besteld. Mijn vader vertelde mij dat dat spul echt heel goed werkte. Zijn planten waren binnen een no time helemaal beestjes vrij. Mijn moeder was ook erg blij met de hobby van mijn vader want zij houdt erg van koken. Wij koken ook altijd als ik bij hen ben in het weekend samen. De ene week eten wij tomaten uit de tuin en de andere keer worteltjes.

Reacties zijn gesloten.