Maak je seksleven interessanter met een tril ei

tril ei

Er zijn vele speeltjes en attributen die je kunt gebruiken om je seksleven wat spannender te maken. Na jaren bij elkaar zijn kan het soms een beetje in het slop raken. Dat is geen probleem, daar hebben veel stellen last van. Maar je kunt die vonk weer terug krijgen! Bijvoorbeeld door een tril ei te introduceren in de slaapkamer en erbuiten!

Wat is een tril ei?

tril ei

Een tril ei is een seksspeeltje dat je alleen of samen kunt gebruiken. Veel stellen kiezen ervoor om het samen te gebruiken omdat het een leuke manier is om voorspel te plegen. Voorspel is met name voor de dame een prettige toevoeging aan het seksleven omdat vrouwen vaak iets langer nodig hebben om in de juiste stemming te raken. Daarvoor is het tril ei ideaal. Het is een eitje dat je kunt inbrengen in de vagina. Het tril ei geeft trillingen af die door veel vrouwen als prettig worden ervaren.

Hoe werkt het?

tril ei

De meeste tril eitjes werken met een afstandsbediening. Dat is een leuke manier voor je partner om jou een beetje te plagen. Hij of zij kan het ei aanzetten en uitzetten wanneer ze daar zin in hebben. Zo kunnen ze jou dus een beetje plagen en dat maakt het weer spannend om samen het tril ei te gebruiken. Maar je kunt ook een tril ei gebruiken in je eentje, bijvoorbeeld om mee te masturberen. Het is in elk geval goed om eens te oefenen met het tril ei voor je het in de slaapkamer gebruikt. Zorg ook altijd dat je een codewoord hebt want je moet het wel aan kunnen geven als het jou te ver gaat.