4 Blog en Gids

Festivals: What to wear?!

Elk jaar komen ze terug en verlangen we er smachtend naar, de festivals. Onze favoriete artiesten komen optreden en er wordt de hele dag jouw favoriete muziek gedraaid. De muziek, de sfeer, de mensen, lekker weer, maar ook al die leuke outfits! Festivals zijn hét moment waar je je leuke outfits kan showen, die geschikt zijn voor het lekkere weer én geschikt zijn om de hele dag in te bewegen. Hier zijn er een aantal items die niet te missen zijn op festivals.

Flared Pants

Begonnen als een echte trend in de jaren 90 hebben de flared pants de jaren erna stilgezeten. Toch hebben de flared pants de afgelopen paar jaar hun terugkeer weten te maken en is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse modewereld. Vooral op festivals zijn deze broeken met uitlopende pijp een echte lieveling. Deze trendy broeken komen inmiddels in alle soorten en printjes en zijn ideaal voor op festivals! 

Fanny packs

Ook de fanny pack heeft zijn terugkeer gemaakt! Deze hippe heuptasjes die voorheen werden gezien als een echte no-go, hebben een ware comeback gemaakt. De kleine tasjes die vastzitten aan een riem en die om de heupen worden gedragen, maken elke look af. Zo zijn ze in allerlei vormen en maten te vinden. Ook grote merken waaronder Gucci, Daily Paper en Tommy Hilfiger doen met de trend mee en hebben zo hun eigen varianten gemaakt van de fanny packs. Vooral op festivals zijn de leuke fanny packs niet weg te denken en maken jouw festival-look compleet.

Rokken

De meeste festivals vinden plaats tijdens het zomerseizoen en is het dus lekker weer. Om de hele dag uit te houden in het mooie weer zijn rokjes ook een echte festival item! Zo heeft het merk NIKKIE heeft veel verschillende soorten rokjes in haar assortiment, die ideaal zijn voor op een festival. Zo heeft NIKKIE zowel leren rokjes, ruffle rokjes en kanten rokjes. Door de verschillende vormen, kleuren en patronen van de rokken kunnen ze gemakkelijk met gecombineerd worden met allerlei soorten shirtjes en topjes.

Zonnebril

Last but not least: zonnebrillen! Wanneer de hele outfit af is, mist er alleen nog een zonnebril die de look compleet maakt. Bij elk festival komen we de leukste en hipste zonnebrillen tegen. Zo zijn de verschillende kleuren glazen en verschillende vormen erg populair op festivals. De brillen met ronde glazen zijn echte festival klassiekers en blijven toch favoriet bij de festivalgangers. Ook de brillen met andere vormen -zoals met hartjes vorm en de cateye bril- zijn ideaal voor je festival outfit. 

Reacties zijn gesloten.