transmissie, vermogen, reparatie: ga naar Euro Transmissie

Wanneer wij het over transmissie hebben moet je denken aan het vermogen van een automotor welke op de wielen wordt overgebracht. Een belangrijk onderdeel hiervan is de versnellingsbak, zonder deze versnellingsbak is het niet mogelijk dat je auto voorruit komt.

Nog niet zo heel lang geleden had ik een tweedehands auto gekocht van een particulier, iets wat ik geen tweede keer zal doen. Ik had op het internet een mooie auto zien staan waarna ik op zoek was. Meteen een afspraak met de verkoper gemaakt. Na een proefrit en inspectie van de auto door mijzelf, voor zover ik er verstand van heb, ben ik tot koop van de auto overgegaan.  transmissie

Versnellingsbak stuk

Bij de proefrit van de auto merkte ik al dat het schakelen wat moeilijker ging, maar ik dacht dat ik hier aan moest wennen. Helaas de weken die daarop volgden ging het schakelen alleen maar moeilijker. Toch maar een afspraak bij Euro Transmissie gemaakt en daar kreeg ik te horen dat de versnellingsbak stuk was. Gelukkig dat zij bij Euro Transmissie veel versnellingsbakken op voorraad hebben daardoor kon ik nog geen dag later weer zorgeloos in mijn auto rijden. Mijn auto is weer vakkundig gemaakt, maar voor mij geen tweedehands auto meer van een particulier kopen.